10 Temmuz 2016 Pazar

THE BALM DOWN BOY ALLIK




Büyük bir Gratis ve Watsons bayram indirimini atlattık. Tabiki de biz kozmetik düşkünleri her indirimde muhakkak bir şeyler alacağız diye bir kuralımız olduğu için ben de indirimde merak ettiğim birkaç ürünü topladım :)
The Balm'ın ürünleri gerçekten çok kaliteli oluyor. Özellikle göz farları hem pigmentasyon açısından hem de kalite açısından favorilerimdendir. Üstelik The Balm markası kanserolojen madde olan paraben içermiyor ve hayvanlar üzerinde test yapmamasıyla gönlümü fetediyor.
Gelelim ürüne;

Hani olur ya; Dondurucu soğuktan ya da utanınca  yanaklarınız tatlı bir pespembe olur ya; işte bu allıkta tam olarak bunu yapıyor! Pamuk Prenses'in tatlı mı tatlı pespembe yanaklarını düşünün. İşte yanaklarınıza öyle bir pembelik katıyor. Hem yaz hem de kış mevsimine rahatlıkla uyacağını düşünüyorum. 




Ürün tamamen mat yapıda. Aşırı pigmentli bu yüzden fırçanıza çok hafif dokundurarak uygulamanızda fayda var. Yoksa gerçekten yapay bir pembeliği bürünüyorsunuz. Özellikle açık pembe rujlarla kombinlendiğinde makyajınız çok fresh duruyor. Tozutma ve birikme gibi sorunlarla karşılaşmıyorsunuz. 9.9 gr. lık bir ürün olması da sevdiğim özelliklerden. Her gün kullansanız bile 1 yılda zor bitirirsiniz.
Kalıcılığı MÜKEMMEL!  Siz silene kadar cildinizden çıkmıyor. Sabah yaptığım bir makyajda bu allık akşam 7 gibi hala yanaklarımdaydı. Bu yüzden tazelemek için yanıma almaya gerek duymuyorum. 



Her ten rengine uyacağını düşünüyorum. Beyaz tenliler,buğday tenliler ve esmerler... Ben esmer olmama rağmen bu tür pembe bir allığı kendime çok yakıştırdm. Her türlü makyaj türüne de uyuyor. İster dumanlı bir göz makyajı yapın,ister yeşil eyeliner sürün,ister kırmızı ruj.. Ben her türlü makyajımda bu allığı severek kullanıyorum. Soluk cildimi anında canlandırdığını düşünüyorum,bitince yeniden alacağım.

The Balm Markası Gratis'lerde satılıyor.
İndirimsiz 45 TL gibi bir fiyatı var ama bir Gratis indiriminde daha uygun bir fiyata alabilirsiniz. 

BAKIMLI GÜNLER!




2 yorum:

  1. Harika canım.. Hemen alacağım bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Bende de var bu allıktan. Ben de severek kullanıyorum ve kalıcılığı çok iyi..

    YanıtlaSil