1 Ekim 2016 Cumartesi

THE BALM MEET MATT(E) TRIMONY FAR PALETİ


HERKESE YENİDE MERHABA! Uzuuuuuuun bir süreden sonra tekrardan karşınızdayım. Uzun bir tatil yapıp dinlenip kendime geldikten sonra artık gündelik işlerimi,okulumu ve blogumun başındayım :)
Bugün bayram indiriminden aldığım ve aldığım günden beri elimden düşürmediğim bir paletle karşınızdayım. Far olarak ışıltılı farları tercih ediyorum fakat artık elimde mat far da olsun istiyordum. Tam da araştırmaya geçmiştim ki, The Balm'ın bu güzel paleti yetişti.
Palet 9 adet fardan oluşuyor ve farların hepsi de mat. The Balm markasına ait zaten paletleri,rujları ve allıkları çok seviyorum. Gerçekten teniz içerikli ve kaliteli oluyorlar. Bu paleti de çok sevdim. Sadece 2 tane far dışında hepsinin pigmentasyonları MÜKEMMEL!



Ürünün içeriğini yukarıdaki fotoraftan da görebilirsiniz. Kesinlikle paraben ve talc içermiyor ve bu da benim için güzel bir artı! Üstelik The Balm markası hayvanlar üzerinde deneyde yapmıyor! Bu palet The Balm'ın çıkardığı son palet. Umarım daha nice nice güzel paletler çıkarır :) 
Paletin en çok sevdiğim yanı da her yerde her marka da bulabileceğiniz renkler yok. Paletin renkleri tamamen kendine özgü ve değişik. Nude,doğal tonlardan oluşuyor fakat sonbahara çook yakışacak bordomsu morumsu renkler de barındırıyor. Bu sayede de hem günlük olarak kullanabilirsiniz,hem de gece makyajları içinde.



Gelelim farların incelemesine;

Matt Lin: Ta bir baz rengi. Makyaja başlamadan önce bütün göz kapağınıza uygulayıp,rengini eşitleyebilirsiniz. 

Matt Thomas: Tam olarak rengi toz pembe. Bu rengi tüm göz kapağıma uygulayıp,dışarı çıkamam,pek bana göre değil. Ama göz pınarlarımı aydınlatmada bana bazen yardımcı oluyor.

Matt Rossi: Paletteki favori renklerimden! Gri-kahve tonlarında çok güzel bir renk. Crease bölgeme sürüp,bol maskarayla bazı günlerimin kurtarıcısı oluyor. Tam bir kış göz makyajı rengi. Rengini tek darbede çok kolay veriyor.

Matt Lopez: Sıcak tonlu kahverengi diyebilirim. Göz kapağımın tamamına sürüyorum,çok hoş duruyor. Yapısı da yumuşacık.

Matt Kumar: Paletteki favori rengim diyebilirim! Palette zaten ilk başta bu rengi görünce kendi kendime "Kesinlikle almalıyım!" dedim. İtiraf etmeliyim ki,diğer renklere nazaran biraz daha az renk veriyor. Rengini ard arda uygulayarak çoğaltabilirsiniz. Tam bir sonbahar-kış rengi. Bazen hafifçe tüm göz kapağıma uyguluyorum,bazen dumanlı göz makyajımda,bazen de gözlerimin dış kısımlarına gölge veriyorum. Sanırım bu palette ilk başta bu rengi bitireceğim. :)

Matt Moskowitz: Yapısı diğer paletteki renklere göre,daha kalın,daha az ve tebeşir gibi. Gözlerimin tamamına uygulayamıyorum,göz altlarımı mosmor gösteriyoru,crease bölgesinde beğenmedim. Bir türlü sevemedim ben bu rengi. Kirpik diplerimi belirginleştirmek için kullanıyorum. Göz makyajlarında morumsu renkler pek benlik değil sanırım.. 


En alttaki 3 renge gelecek olursak;

Matt Evans: Paletteki 3.favori rengim. Tam bir sütlü kahve. Crease bölgesine uyguluyorum,nefis duruyor.

Matt Redd: Koyu kahverengi. Yapısı yumuşacık değil ama gölge vermede ve kirpik diplerini belirginleştirmede işimi görüyor.

Matt Ahmed: Yumuşacık,pigmentasyonu güzel bir siyah rengi. Kirpik diplerimi belirginleştiriyorum,bazen de bu renkle eyeliner sürüyorum. Başarılı bir renk.

Bu paletle bir makyaj yapıp,eyelinerla süsleyebilirsiniz. Genel anlamda,çok başarılı bir palet. Bazı mat farlar,ne kadar çok sürsem de tam anlamıyla renk alamıyorum ama bu paletteki farlar böyle değil. Birkaç tanesi hariç yapıları yumuşacık. 


Eğer mat bir far paleti arıyorsanız Gratis'lerde indirimsiz fiyatı 99 TL'ye bulabilirsiniz. 



2 yorum:

  1. Çooooook güzel rekleri :)

    YanıtlaSil
  2. Canım,yorumun çok güzel olmuş. Bende yılbaşı indirimini bekleyeyim o zaman..

    YanıtlaSil