1 Mart 2017 Çarşamba

AVENE YÜZ TEMİZLEME JELİ


Merhabalar, bugün çoook severek kullandığım bir üründe bahsetmek istiyorum. Cilt bakımına çok takıntılıyım,zaman zaman yeni ürün keşfinde canavar gibiyimdir :) Ama hayatımın yüz yıkama jelini bulmuş olabilirim!

Bu sıralar cildime uyguladığım ürünlerin içeriklerine sık sık bakıyorum. Paraben,parafin,sls vs. çok fazla varsa kesinlikle almıyorum. Bu ürünü de böylelikle almıştım. Çünkü içeriği çok temizdi. Severek almıştım ve büyük umutlarım vardı. Doğru da tahmin etmişim.
Yüzümdeki siivilcelerden beni kurtaran ürün oldu kendisi kesinlikle. Makyajımı bir micellar su ile temizledikte sonra tüm yüzümü bu temizleme jeliyle yıkıyorum. Cildimin nefes aldığını hissediyorum. Sebum (yağ denegesini) tamame dengeliyor ve tüm bunları yaparken de cildimin kurumasını engelliyor. Cildimi haldır haldır çizerek,temizleyen ürünlerden değil,oldukça nazik ve yumuşak his veren bir ürün. O kadar güzel kokuyor ki..
Ürün termal su,hint yağı içeriyor. Zaten yağlarla çok ilgili olan ben bu özelliğini de çok sevdim. 6 aylık kullanma ömrü var ve bence bu da temiz içerikli olmasından kaynaklı. Zaten ürünü çok az almanız yetiyor. 


Akneli,bol siyah noktalı,tahriş olmuş,yağ dengesini kaybetmiş kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum! 
Ürün eczanelerde ve dermokozmetik sitelerinde satılıyor.

2 yorum:

  1. Hiç denemedim bu ürünü genellikle bioderma alıyordum bir sonraki aılışverişim de sanş vereyim 😊 Bende bloğuma beklerim sevgiler 💕

    YanıtlaSil
  2. Rengi en az tanıtım kadar çekici: )

    YanıtlaSil